Általános infók

Fontos!
A blog működésével és a letöltésekkel kapcsolatos minden infót A blogról c. szekcióban találhattok, nagyon ajánlom mindenkinek, hogy ennek a bejegyzésnek az elolvasásával kezdje a böngészést ^^

2013. július 29., hétfő

Time Limit

Time Limit

Cím: Time Limit
Eredeti cím: タイムリミット

Szerző: GOU Shiira (剛しいら)
Illusztrálta: YAMANE Ayano (やまねあやの)
Eredeti megjelenési forma: regény

Megjelenés: 2004. aug. 28.
Bitrate: 192 kbps / Fájlméret: 105 MB
Melléklet (booklet): nincs

Rövid tartalom:
Houjou Junichirou a Houjou vállalat 30 éves vezérigazgató helyettese, aki 17 éve szerelmi affért folytat Kasai Shuutarou-val, az értékesítési osztály vezetőjével. A baj csak az, hogy míg ő hiába is vágyakozik égetően Kasai után, a férfi számára a munka a legfontosabb...
Mikor egy 3 napos távollét után Kasai végre visszatér egy üzleti útról, Junichirou nem bírja visszafogni magát, mire a férfi a fejéhez vágja, hogy a végén még bele fog halni a szexbe.
Junichirou üzleti ügyben  (egy fogyókúrás dietához szükséges nyersanyagok és gombák monopóliumát akarja a cég megszerezni) Mexikóba utazik és Mikuriya társaságában épp ebédel, mikor a mexikói Caliente ikrek beállítanak, akik túszul ejtik őket. Mivel Junichirou gazdag családból való, felhívják a fiú mobilján talált számot (ami történetesen Kasaié) és borsos váltságdíjat kérnek érte.
Eközben Junichirou visszaemlékezik, hogy is kezdődött 17 évvel korábban kapcsolata az akkor 23 éves Kasai-jal, aki magánoktatójaként érkezett hozzájuk és akibe a mégcsak 13 éves Junichiro elsőlátásra beleszeretett. Nyaralni mennek, és miután napközben a tengerparton Junichirou rendesen leégett, este Kasai elkíséri őt a fürdőbe, hogy segítsen lehűteni a fiú nyakát. Junichirou szégyenlősen takargatja magát a férfi elől (mivel nem akarja, hogy az kinevesse kisfiús fütyijét), ám Kasai kedvesen bíztatja, hogy nincs szükség erre, hisz mindketten férfiak. Kasai az idősebb fivér szerepét játszva "felvilágosító órát" tart, de a dolgok kissé túllendülnek (arra bíztatja Junichirout, hogy csak érintse meg őt OTT, mire a fiúnak erekciója lesz, s ennek hatására Kasai vesszeje is megmerevedik) xD Alváshoz keszülődés közben Junichirou meg van ijedve és azon sírdogál, hogy a korábban történtek miatt talán a férfi feladja az ő oktatását, s arra hivatkozva, hogy ő már nem gyerek, arra kéri Kasait, hogy feküdjön le vele... SHOTA JELENET!!! (a férfi először a kezével elégíti ki a serdülő Junichirout, aztán az ujjaival és sikosítóval előkészíti a fiút, majd rendesen belehatol, az pedig a fájdalom ellenére is élvezi a szeretkezést...)
Aztán felidézi azt az időszakot is, amikor pár évvel később megismerkedett a Caliente fivérekkel. Azon a nyáron, mikor ő egyetemre készült beiratkozni, Kasai bejelentette, hogy véget kéne vetniük a kapcsolatuknak és nősülésen jár az esze. Junichirou elrohan és onnantól kezdve össze-vissza kezdi keresgélni a férfiakat. Így fut össze az akkoriban külföldön tanuló Sammel egy bárban, aki kikezd vele és elinvitálja magához. Sam lakásán azonban ottvan ikertestvére, Rico is, s az ikrek gyakorlatilag megerőszakolják őt (Sam némi sikosító és a szája segítségével felkészíti Junichirout, majd belehatol a fiúba és Rico meg őbelé hatol xD)
A Caliente fivéreknek eszükben sincs elengedni a fiút és az ágyhoz bilincselve állandó kínzásnak vetik alá őt. Riko az övével kezdi verni Junichirout, majd a két fivér egyszerre erőszakolja meg őt... Ezután Junichirounak valahogy sikerül megszöknie, s az első személy, akitől eszébe jut segítséget kérni nem más mint Kasai. Így elmegy a férfi házához, de mikor meglátja Kasai feleségének tolókocsiban ülő alakját, hezitálni kezd. Ám mikor a férfi kijön a felesége állapotát ellenőrizni, észreveszi a lapuló Junichirout. Ezután valami ürüggyel magárahagyja az asszonyt és kocsiba szállva elviszi Junichirout a nyaralóházba. Ott lefürdenek és hosszú idő után megint szeretkeznek (gyakorlatilag a fiú a szájával elégíti ki Kasait, majd lenyeli a férfi kilövellő "gyönyörét"). Az aktus után Kasai elmeséli a fiúnak, hogy a felesége nagyon beteg és valószínűleg már nem fog sokáig élni. Gyerekkoruk óta ismerik egymást és anno megígérte a lány apjának, hogy majd vigyázni fog a beteg lányára az öreg halála után (természetesen azóta a nő már halott...).
A visszaemlékezések után vissza a jelenbe: a hotelszobában Rico és Sam továbbra is bezárva tartják őt és Mikuriyát. Miután a Caliente fivérek visszatértek Mexikóba, Rico időközben a Kukulcan nevű gerillaszervezet vezetőjévé vált. A váltságdíjjal elfogott bűntársaik szabadonengedését akarják kieszközölni. Ekkor felhangzik Kasai hangja a megafonból, aki sikeresen rászedi a túszejtőket, s a végén minden jól alakul (Rico átkozódva japán szamurájnak titulálja őt, mire Kasai önérzetesen egy "nem japán szamuráj vagyok, hanem japán cégalkalmazott"-tal válaszol xD).
Miután ily hősiesen sikerült kiszabadítania Junichirout, a fiú ráveszi egy kis jól megérdemelt szabadságra (1 hétre gondol, de Kasai 1 napra - a végén sikerül megállapodniuk 3 napban xD). A szálloda fürdőszobájában újabb szexre kerül sor ^^ (forró jelent, forró szavakkal... Kasai: "Azt akarod, hogy belehaljak a szexbe?" Junichirou: "Miközben ezt mondod... mit csinál a kezed? Mmm... arrafelé is csináld...")
Japánba hazatérve, az igazgató helyettesi irodában szokás szerint újra veszekszenek, de ottvan a szerelem a levegőben ^^ Junichirou közli Kasai-jal, hogy beszélt az apjának magukról (és emiatt az öreg ne számítson arra, hogy a fia valaha is meg fog nősülni), s emellé ügyvezető igazgatóvá nevezi ki a férfit, amit Kasai visszautasít. Erre Junichirou igencsak megdühödik, ám a férfi hajlíthatatlan (igen, szeretné a kinevezést, de nem amiatt akarja megkapni, mert a szeretője közbenjárt az érdekében, hanem ki akarja ugye érdemelni). Junichirou váltig állítja, hogy ez nem apja szívessége és hogy Kasai csökönyös, de a férfi rászól, hogy ne keverje a magánéletet és az üzletet (Kasai szerint ez Junichirou legnagyobb hibája) xD Erre a fiú sértetten rákiált, hogy mégis mit kéne tennie hisz ugyanannál a cégnél dolgoznak xD A végén feladja, de csak egy feltétellel: költözzenek össze ^^ Kasai gyakorlatilag szívinfarktust kap, de nincs mit tennie xD Viszont most az ő feltételén a sor: szex 5 naponta egyszer - hisz ő már "idős" férfi Junichirouhoz képest és ha nem akarja, hogy belehaljon, akkor ez a szexadag (apám, 40 éves, még bírnia kéne a strapát xD). Persze a fiú sem akar hinni a fülének, s alkudozni kezdenek: 2 naponta, nem, 4 naponta... A végén abban maradnak, hogy 3 naponta csinálják xD
Zárópoén:
Kasai: "Szépen felültettél..."
Junichirou: "Nem lettél felültetve, te vagy az, aki mindig felülsz nekem."

Szereposztás:
KASAI Shuutarou: KOSUGI Juurouta (小杉十郎太) x HOUJOU Junichirou: YOSHINO Hiroyuki (吉野裕行)
Sam CALIENTE: TOBITA Nobuo (飛田展男) x HOUJOU Junichirou: YOSHINO Hiroyuki (吉野裕行) x Rico CALIENTE: TORIUMI Kousuke (鳥海浩輔)
MIKURIYA Tougo: MIYATA Kouki (宮田幸季)
Édesapa: EGAWA Daisuke (江川大輔)
Orozco: YAMAGUCHI Takayuki (山口隆行)
Titkárnő: YAMAWAKI Komichi (山脇小径)

Számlista:
01. 三日もおあずけ (Mikka mo Oazuke - Három nap várakozás)
02. 公私混同 (Koushikondou - Üzlet és magánélet keverése)
03. ククルカン (Kukulkan)
04. あの夏の日 (Ano Natsu no Hi - Azon a nyári napon)
05. はじめてのH (Hajimete no H - Első H)
06. アーミーパンツの中身 (Army Pants no Nakami - Az ami a katonai alsónadrágban van)
07. サムとリコとの奇妙な関係 (Sam to Rico no Kimyou na Kankei - A furcsa kapcsolat Sammel és Ricóval)
08. 仕事より大事な物 (Shigoto yori Taisetsuna Mono - Ami a munkánál is fontosabb)
09. 愛の力 (Ai no Chikara - A szerelem ereje)
10. 日本のサラリーマン (Nihon no Salaryman - A japán cégalkalmazott)
11. 腹上死? (Fukujoushi? - Belehalni a szexbe?)
12. タイムリミット (Time Limit - Határidő)
13. 次回予告 (Jikaiyokoku - Bemutató a következő részből)

Letöltési link: Mega (a letöltéshez szükséges kulcs a Jelszavak c. bejegyzésben található, további infó itt ^^)

Idekapcsolódó dráma CD-k:
-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése