Általános infók

Fontos!
A blog működésével és a letöltésekkel kapcsolatos minden infót A blogról c. szekcióban találhattok, nagyon ajánlom mindenkinek, hogy ennek a bejegyzésnek az elolvasásával kezdje a böngészést ^^

2013. szeptember 2., hétfő

Adult Education ~Shinshi Choukyou~

Adult Education ~Shinshi Choukyou~

Cím: Adult Education ~Shinshi Choukyou~
Eredeti cím: アダルト・エデュケーション~紳士調教~

Szerző: HATOMURA Ian (鳩村衣杏)
Illusztrálta: SAIKAWA Nanawo (祭河ななを)
Eredeti megjelenési forma: regény

Megjelenés: 2010. jún. 25.
Bitrate: 192 kbps / Fájlméret: 111 MB
Melléklet (booklet): igen
Bónusz Free Talk CD: igen

Rövid tartalom:
Tomoe Kyouichi egy 42 éves férfi, ki "gondtalan" agglegény életet él. Egy designer céget futtat két barátjával, Adachi-val és Mikumo-val: míg a másik kettő a designokon dolgozik, Tomoe feladata az adminisztráció és az ügyfelekkel való tárgyalás.
Egynap egyik neves kliensük arra kéri Kyouichit, hogy vegye frissen diplomázott fiát a szárnyai alá. Az ifjú Fushimi Shigeru így válik a beosztottjává, amihez először nem nagyon fűlik Tomoe foga, de aztán arra az elhatározásra jut, hogy ha már így alakult, akkor megtanítja a szakma trükkjeire a fiút.
Egyik este a közelben lakó Shigeru lakásán vacsoráznak, ahol Kyouichi kissé felönt a garatra és elalszik. Mikor felébred, azon kapja magát, hogy az ifjú letámadja: "Szeretlek. Első pillantásra belédestem, mikor megláttalak az edzőteremben. Így mikor megpillantottalak apámnál, arra gondoltam, hogy ez a megfelelő alkalom arra, hogy megismerjelek."
Shigeru így kapott állást Tomoe cégénél apjai üzleti kapcsolatait kihasználva. S ha már felvették, arra gondolt, hogy az alkalmat kihasználva meginvitálja magához a férfit és testi kapcsolatba lép vele. S míg az italába csempészett drog hatására Kyouichi aludt, ő kikötötte a férfit az ágyhoz.
Habár "kiképzés"-ről van szó, Shigeru megígéri, hogy nem kíván semmi lehetetlent Tomoétól; majd szépen-lassan fogja hozzászoktatni a férfit a gyönyörhöz... xD

Szereposztás:
TOMOE Kyouichi: MORIKAWA Toshiyuki (森川智之) x FUSHIMI Shigeru: KONDOU Takashi (近藤隆)
Adachi: SUZUMORI Kanji (鈴森勘司)
Mikumo: KANEMITSU Nobuaki (金光宣明)
Fushimi Riyoko: MASUDA Yuki (増田ゆき)

Letöltési link: Mega (a letöltéshez szükséges kulcs a Jelszavak c. bejegyzésben található, további infó itt ^^)

Idekapcsolódó dráma CD-k:
-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése