Általános infók

Fontos!
A blog működésével és a letöltésekkel kapcsolatos minden infót A blogról c. szekcióban találhattok, nagyon ajánlom mindenkinek, hogy ennek a bejegyzésnek az elolvasásával kezdje a böngészést ^^

2013. június 28., péntek

Yuuutsu na Asa (Blue Morning) 2

Yuuutsu na Asa 2

Cím: Yuuutsu na Asa (Blue Morning) 2
Eredeti cím: 憂鬱な朝 2

Mangaka: HIDAKA Shouko (日高ショーコ)
Eredeti megjelenési forma: manga
Magyar manga fanfordítás: - / Angol manga fanfordítás: a Nakama-tól (csak dobták a projektet mivel hivatalosan kiadták angolul, de a MangaHere-en még olvasható)

Megjelenés: 2011. szept. 22.
Bitrate: 320 kbps / Fájlméret: 385 MB
Melléklet (booklet): igen
Bónusz Free Talk CD: igen

Rövid tartalom:
Kuze vikomt és főkomornyikjának, Katsuragi-nak története folytatódik. Ez a dráma CD a manga 3. kötetét követi végig, kisebb-nagyobb eltérésekkel, visszaemlékezésekkel, ám azért egész jól követhető marad olvasás közben. A CD tartalmaz egy Escape (Menekülés) c. bónusz számot is.

A ház szolgálói Katsuragi tudtára adják, hogy a vikomt rendelkezése alapján mától fogva ő maga fogja kezelni a postáját, Tomoyukinek nincs többé hozzáférése. Közben Akihito a Sajou család legfiatalabb eladósorban lévő leányának udvarol, így igyekezvén politikai házasság által családi pozícióját emelni. Miután odahagyja a Sajou rezidenciát Tamura társaságában, úgy dönt, hogy Ishizakit látogatja meg.
Eközben Amamiya Kiku-nél vendégeskedik s próbálja faggatni az idős nőt, Kiku azonban hidegen a szemébe vágja, hogy még biztosan nem is tette tiszteletét az ifjú Úrnál. Amamiya az elhunyt Kuze vikomtot hozza fel, hogy először az ő sírjához kellett ellátogatnia, aztán visszaemlékezik a férfira: hogy jóképű és haladást tükröző arca igazából feudalista és konzervatív jellemet rejtett, ám ez is hozzájárult egyedi vonzerejéhez. Szeretné Kiku támogatását elnyerni Katsuragi jövőjének egyengetésével kapcsolatban, ám Kiku hűvösen hazaküldi.
Akihito barátja apjával, Ishizaki Souemon-nal akarja megtárgyalni jövőbeni eljegyzésének kérdését, s arra kéri az idősebb férfit, hogy az Ishizaki család vállalja el a közvetítő szerepét, mert nem szívesen fogadná el Moriyama márkiné gárdedámkodását.
Kiku megállítja az épp indulni készülő Amamiyát, s felhívja a férfi figyelmét arra, hogy Katsuragi tökéletesen beilleszkedett a Kuze családba és hogy elnyerte az ifjú Úr bizalmát is. Amamiya azonban nem tágít, tudni szeretné az okát hogy miért nem Tomoyuki lett a Kuzék örököse annak ellenére, hogy az előző vikomt pont emiatt fogadta örökbe. S mindezt csak még furcsábbá teszi az, hogy nem Akihito, Akinao vérszerinti fiának születésével változtak meg az akkori vikomt tervei, hanem egy bizonyos napon, évekkel később. Amamiya rámutat bizonyos összefüggésekre: hogy szerinte Tomoyukinek igazából nincs is semmi köze az öreg Katsuragi elsőszámú feleségéhez, tehát nincs vérségi rokonságban a Kuze családdal sem. Ezt mégcsak tetézi az a hűséges odaadás, mellyel az idős Katsuragi a Kuze családot egy életen át szolgálta, habár magának is megvan a saját kiemelkedő pozíciója. A kép igencsak nem áll össze, így tudni akarja, hogy Kiku, az egyetlen aki jelen volt Tomoyuki érkezésének napján, mily igazságot is takargat.
Az Ishizaki családfő eközben hitetlenkedve fogadja Akihito kérését, hisz hallatlan dolog lenne, hogy a fiú visszautasítja Moriyama márkiék ajánlatát azért, hogy egy egyszerű kereskedőcsalád közvetítését kérje helyette. Az ifjú vikomt bölcs jövőbelátással azzal indokolja mindezt, hogy habár jelenleg a Moriyama márkicsalád virágzik még eljöhet a napja annak, hogy a nemesi rang mit sem fog számítani, ezzel szemben az Ishizaki család vállalkozása igencsak gyarapszik-terjeszkedik, így a jövőben kitűnő szövetségesre lelhet bennük. Az idősebb férfi nevetve jegyzi meg, hogy egy ideje úgy tűnik már neki, mintha csak Katsuragival beszélgetne... Mindenestre elvállalja a közvetítő szerepét, ám egyetlen feltétellel: Katsuragit akarja cserébe, hogy a tehetséges komornyik vegye kezébe az ő ügyeinek intézését.

Szereposztás:
KATSURAGI Tomoyuki: HIRAKAWA Daisuke (平川大輔) x KUZE Akihito: HATANO Wataru (羽多野渉)
ISHIZAKI Souichirou: MAENO Tomoaki (前野智昭)
KUZE Akinao: MATSUYAMA Takashi (松山鷹志)
KATSURAGI Takayuki: MIYABAYASHI Yasushi (宮林康)
AMAMIYA Rinzaburou: YOSHIDA Hiroaki (吉田裕秋) 
MORIYAMA Kayoko: SAKURA Noriko (佐倉のり子)
MORIYAMA márki: OKA Kazuo (岡和男)
SAJOU Chikako: WATANABE Yuka (渡部由佳)
Tamura: UEDA Youji (上田耀司)
Kiku: MASAHITO Rurika (山本留里佳)
Chiyono: OOFUKU Yumiko (大福弓子) 
ISHIZAKI Souemon, Ishizaki apja: KANEMITSU Nobuaki (金光宣明)
Gyermek KUZE Akihito: YAZAWA Rieka (矢澤りえか)
Gyermek KATSURAGI Tomoyuki: SHIRAKAWA Risa (白川りさ)
Nakajima: TAKAOKA Binbin (高岡瓶々)
Bankigazgatók: TAKAKUNI Takurou (中國卓郎), FUJINUMA Kento (藤沼健人), HASU Takehiro (蓮岳大)

Letöltési link: 4shared (a kitömörítéshez szükséges jelszó a Jelszavak c. bejegyzésben található, további infó itt ^^)

Idekapcsolódó dráma CD-k:
Yuuutsu na Asa (Blue Morning)
Yuuutsu na Asa (Blue Morning) 3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése